ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΑΛΦΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Τα προβλήματα που δημιουργούν με την παρουσία τους σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις μεγάλες συγκεντρώσεις τους. Οι ακαθαρσίες με τις οποίες γεμίζουν τον τόπο εγκατάστασής τους δημιουργούν αρνητική εικόνα (βρωμιάς, εγκατάλειψης και δυσοσμίας) για τις θιγόμενες περιοχές, αλλά η επιβάρυνση δεν είναι μόνο αισθητική. Ο θόρυβος που κάνουν είναι για πολλούς ενοχλητικός.

Από τους σημαντικότερους, όμως, λόγους που η παρουσία τους προκαλεί δυσφορία είναι η ζημιά που προκαλούν οι ακαθαρσίες τους, λόγω της έντονα διαβρωτικής δράσης τους. Περβάζια παραθύρων, μπαλκόνια, σκεπές, μνημεία και αυτοκίνητα είναι τα πιο συνηθισμένα "θύματα". Ενδεικτικά έχει αναφερθεί ότι ο χρόνος ζωής μίας στέγης μπορεί να μειωθεί έως και κατά 50% αν αυτή καταστεί χώρος συγκέντρωσης περιστεριών.

Η παρουσία τους συνδέεται υπό προϋποθέσεις και με την εμφάνιση σε ανθρώπους μυκητωδών μολύνσεων, όπως η κρυπτοκοκκίαση, η ιστοπλάσμωση, αλλά ενίοτε και με άλλες παθήσεις π.χ. ψιττάκωση, μία μορφή πνευμονίτιδας κτλ.

Το σύστημα απώθησης πουλιών με ακίδες είναι το πλέον αποτελεσματικό μέτρο για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που προκαλούν τα περιστέρια. Δεν τραυματίζει τα πουλιά και είναι ανθεκτικό στον χρόνο. Οι ακίδες τοποθετούνται στα σημεία που κάθονται τα πουλιά εμποδίζοντας τα να κάτσουν εκεί. Είναι σχεδόν αόρατες από κάποια απόσταση και δεν διαφοροποιούν την όψη των κτιρίων. Στερεώνονται από ειδικευμένο συνεργείο μας μόνιμα είτε με ειδική κόλλα είτε με άλλο τρόπο στήριξης.